Oftalmološki pregled
Od iznimne je važnosti napraviti očni pregled barem jednom godišnje...
Dijagnostičke usluge
OCT uređaj za dubinsko snimanje oka...
Operacija sive mrene
Potpuno bezbolanl i siguran postupak koji će vam vratiti vaš vid...
Estetske operacije
Simptomi prije operacije nestaju, rezultati su vidljivi odmah, a lice Vam poprima mlađi izgled

Optika Zenit

OPTIKA ZENIT

Uđite u svijet ispunjen kvalitetom, širokim rasponom očnih pomagala svjetskih modnih brandova, najkvalitetnije izrade naočala i leća uz pomoć najnovije tehnologije 3D snimanja očiju i izrade leća.

DIOPTRIJSKI OKVIRI I SUNČANE NAOČALE

Pomagala za oči odavno su prerasla osnovnu funkciju pomagala do titule nezamjenjivog modnog detalja.

Raspon naših dioptrijskih okvira i sunčanih naočala proteže se od klasičnih-svevremenskih modela do najnovijih trendova.

Brandovi:

baldesarini-logobenetton-logoexte-logogf-ferre-logomissoni-logomoschino-logoporsche-design-logorodenstock-logovivienne-westwood-logo

IZRADA LEĆA ZA NAOČALE I 3D SNIMANJE OKA

Pri odabiru leća za naočale koristimo samo najvišu kvalitetu. Tvrtka Essilor uvrštena je na 25. mjesto Forbse-ove liste Top 100 najinovativnijih kompanija. Ovisno o Vašem odabiru, uz nove moderne dorade pri izgradnji leća, dosadašnji problemi kao što su: plivajući efekt, bliještenje, refleksija svjetla na cesti i sl. biti će eliminirani.

Među prvima u Dalmaciji uveli smo Vissio office – tehnologiju 3D snimanja oka.

Zahvaljujući Visio office-u omogućeno je da se leća potpuno prilagodi potrebama pojedinca.

Vrše se detaljna mjerenja svakog klijenta, nakon čega slijedi izgradnja leća prema mjerama klijenta.

VARILUX LEĆE – ZA PROGRESIVNE NAOČALE

Personalizirane progresivne leće izrađuju se na osnovi analize Vašeg prirodnog načina gledanja. Način nošenja naočala, oblik glave, nosa, razmak zjenica je individualan, a zahvaljujući Vissio office-u sada smo u mogućnosti sa 100% preciznošću izmjeriti i izraditi leće prema pojedincu.

Progresivne naočale su do sada zahtijevale oko mjesec dana prilagodbe. Česta iskustva bila su"osjećam da je ispred mene duboka rupa". Uz nove tehnologije izrade progresivnih naočala vrijeme privikavanja je zanemarivo kratko.

Odabirom jedne od Varilux progresivnih leća odmah se primjećuje:

  • poboljšana oštrina vida pri dalekovidnosti
  • poboljšana preciznost u prijelaznom vidu
  • veća fleksibilnost pri kratkovidnosti
  • točno i oštro prirodno gledanje na svim udaljenostima

vid-rezolucija

Udobnost zbog prirodnog položaja glave, oka i tijela bez "plivajućeg" efekta kao i jasnija kvaliteta vida s poboljšanim kontrastom omogućiti će korisniku olakšano bavljenje aktivnostima kao što su vožnja, čitanje, rad na kompjuteru, gledanje televizije i sl.

ESSILOR TRANSITIONS LEĆE – FOTOOSJETLJIVE LEĆE

Transitions leće pružiti će Vam mogućnost savršene kvalitete vida u zatvorenom ali i na otvorenom prostoru. Fotoosjetljive leće reagiraju na promjenu jakosti svjetla, te se s obzirom na zračenje mijenjaju od prozirnih, lagano zatamnjenih do tamnih kao sunčane naočale. U zatvorenom prostoru štite od umjetnog svjetla, dok na otvorenome štite od dnevne svjetlosti.

tranzicija

Omogućavaju 100 % zaštitu od UVA i UVB zraka, te blokiraju UV zrake. Kao takve pomažu u očuvanju zdravlja Vaših očiju.

POLARIZIRANE LEĆE – XPERIO

Kada zrake sunčevog svjetla dopru do glatke, horizontalne površine (vode, snijega, leda, mokre površine ceste, vjetrobranskog stakla itd.) one se reflektiraju u jednom smjeru i stvaraju polarizirano svjetlo koje uzrokuje bliještanje. Ova pojava mijenja našu percepciju oblika, boja i kontrasta.

To se posebno može primijetiti za vrijeme vožnje automobila, za vrijeme boravka na planinama i na moru gdje je UV zračenje mnogo jače. Polarizirane leće blokiraju ili smanjuju bliještenje bez odbljeska, omogućavaju jasan vid i precizniju percepciju boja, te garantiraju 100% UVA/UVB zaštitu.

polarizacija

Pravilan odabir očnog pomagala uvelike olakšava pojedincu svakodnevni život. Bez obzira radi li se o radu za kompjuterom, gledanju televizije, vožnji, boravku u prirodi, kućanskim poslovima i sl. naočale i leće je moguće prilagoditi potrebama pojedinca. Pravilnim odabirom očna pomagala neće sputavati korisnika, već mu omogućiti nesputan korak kroz cijeli dan.

Naš krajnji cilj je da našim klijentima pružimo kvalitetnu i potpunu uslugu.

Posjetite nas,
Optika Zenit